Duursport marathon sport accessoires met korting en voordeel : VirtuFit Elite TR-1000i Semi-Pro Loopband - Gratis trainingsschema

VirtuFit Elite TR-1000i Semi-Pro Loopband - Gratis trainingsschema

Fitnessapparatuur > Loopband

VirtuFit

Fitnessapparatuur > Loopband
  Een krachtpatser onder de loopbanden, de VirtuFit Elite TR-1000i Semi-Pro Loopband is zowel geschikt voor serieuze hardlopers als weekend wandelaars. Door zijn hoogwaardige afwerking en het gebruik van de allerbeste materialen in de markt is deze loopband ook inzetbaar voor semi-professioneel gebruik. Tussen de 40 programma's vind je opties om te wandelen, vet te verbranden, te klimmen, je conditie te verbeteren en interval training uit te voeren. Verder heeft de Elite TR-1000i 3 specialistische hartslag gestuurde programma's en een lichaamsvet functie. Deze sterke en robuuste loopband is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hierdoor geschikt voor semi-professioneel gebruik. De VirtuFit Elite TR-1000i is A-klasse gecertificeerd.

  Stevige en solide loopband
  De VirtuFit TR-1000i heeft een sterke geruisloze motor met een continu vermogen van 3.0 pk met een maximum prestatie van 6.0 pk. De motor brengt het ruime loopvlak van 153 x 56 cm in beweging en geeft je voldoende ruimte om te trainen. Onder het loopvlak zit een 6-delige elastische schokdemper om je beweging te ondersteunen en de belasting van het hardlopen op je gewrichten te verminderen. Met de loopband behaal je een snelheid van 0,5-20 km/u met een hellingshoek van 0-15%. De snelheid zet je in stappen 0,1 km/u sneller of langzamer of met de sneltoetsen op 4,8,12 of 16 km/u. De hellingshoek is in stappen van 1% hoger of lager in te stellen of met de sneltoetsen op 3, 5, 8 of 12 %. Naast de toetsen zitten aan beide kanten accessoire vakken om je bidon of mobiel in op te bergen. De

  Compatible met Kinomap
  Naast de 40 programma's is er ook de mogelijkheid om met de gratis fitness app Kinomap te trainen. Kinomap heeft standaard een aantal gratis video routes die jij kunt lopen. Mocht je meer routes willen gebruiken, neem dan een abonnement zodat je onbeperkt toegang hebt tot alle functionaliteiten van Kinomap. De app verbind je via Bluetooth aan het apparaat. Kinomap bevat 70.000 km aan realistische videos. Zo loop je de marathon van New York of wandel je rustig door de straten van Barcelona. Bij elke route staat de moeilijkheidsgraad vermeld zodat je precies de route kiest die bij je past. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen videos te uploaden die zijn opgenomen met een GPS-camera of schakel over naar multi-player om te strijden tegen je vrienden! Deze ruime hoeveelheid mogelijkheden maakt de Elite TR-1000i ook een goede keuze voor grotere gezinnen of licht professioneel gebruik. Uiteraard heeft de TR-1000i de verplichte CE certificatie voor loopbanden.

  Voor gebruik van Kinomap is voor Android toestellen minimaal versie 5.0 vereist. Voor iOS wordt minimaal versie 9.0 vereist.

  Display VirtuFit TR-1000i loopband
  De loopband meet de hartslag op twee manieren; namelijk met de ingebouwde hartslagsensoren of met een 5kHz borstband wanneer je liever je handen vrij hebt en de meest nauwkeurige meting van je hartslag eist. Je hartslag verschijnt daarna op het verlichte LED display van maar liefst 24 inch. Op dit display zie je ook je snelheid, tijd, afstand, calorieverbruik en hellingshoek. De loopband toont de afstand in stappen van 10 meter (0,01 km), dit is ideaal voor revalidatie doeleinden aangezien gebruikers ook afstanden onder de 100 meter kunnen aflezen. De console van de VirtuFit TR-1000i is verder voorzien van een ge√Įntegreerde tablet houder waarin je de tablet in de console plaatst. Kijk tijdens het trainen je favoriete film of serie of maak een wandeling door New York met de Kinomap app.


  VirtuFit TR-1000i inklappen en verplaatsen
  De VirtuFit Elite TR-1000i Loopband is 190 x 90 x 158 cm groot en weegt 105 kg en is belastbaar tot 155 kg. Dit zegt wat over de kwaliteit van de materialen waaruit deze loopband is vervaardigd. Ondanks dit gewicht is hij met de transportwielen goed te verplaatsen na het hardlopen. Daarvoor moet de loopband eerst ingeklapt worden. Na het inklappen is de Elite TR-1000i nog maar 140 x 90 x 158 cm groot. In- en uitklappen gaat makkelijk met het soft drop systeem. Dit is een automatisch mechanisme die helpt om de band rustig en veilig omlaag te brengen. Train je op een ongelijke vloer? Dan zet je hem eenvoudig waterpas.
  VirtuFit
  Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

  1499.00 Euro

  Ga naar VirtuFit Elite TR-1000i Semi-Pro Loopband - Gratis trainingsschema