Duursport marathon sport accessoires met korting en voordeel : Schwinn 510E Crosstrainer - Gratis trainingsschema

Schwinn 510E Crosstrainer - Gratis trainingsschema

Sale > Fitnessapparatuur

Schwinn

Sale > Fitnessapparatuur
  De Schwinn 510E Crosstrainer is een compacte en zeer functionele crosstrainer. Met 13 handige trainingsprogramma's en bluetooth zijn de trainingsmogelijkheden op deze crosstrainer eindeloos.


  Een crosstrainer met het formaat van een hometrainer
  De Schwinn 510E Crosstrainer springt er vooral uit dankzij het compacte formaat. De grondoppervlakte van deze crosstrainer is slechts 109 x 61 cm, wat bijna net zo groot is als een hometrainer. Hierdoor past hij in vrijwel iedere ruimte. De paslengte van het fitnessapparaat is 45,7 cm. Een natuurlijke lengte waarbij je je gewrichten aanzienlijk ontlast.


  Trainingsmogelijkheden
  Met de 510E Crosstrainer van Schwinn blijf je jezelf motiveren. Variatie in je trainingen is geen enkel probleem dankzij de 13 trainingsprogramma's. Hierbij heb je o.a. de keuze uit interval, uitdaging en hartslaggestuurde programma's. Daarnaast heb je de mogelijkheid om handmatig een programma samen te stellen, waarbij je de keuze hebt uit 16 weerstandsniveaus. Deze niveaus stel je in via een computergestuurd elektromagnetisch weerstandssysteem. Meder hierdoor is je training op de 510E erg stil. Wil je graag interactief trainen? Kies er dan voor om je crosstrainer via bluetooth aan leuke trainingsapps te koppelen.


  Interactief trainen met RunSocial
  Omdat de Schwinn 510E gebruik maakt van Bluetooth, koppel je deze moeiteloos aan leuke trainingsapps. Een populaire app is RunSocial. Via deze gratis app heb je een ruime keuze uit virtuele routes. Kies bijvoorbeeld voor een mooie tocht door het bos of ga voor de marathon van Londen. De route zie je terug op het scherm van je smartphone of tablet welke je in de tablethouder voor je plaatst.


  Display

  Maak je geen gebruik van een app? Dan zie je je resultaten terug op het display van de crosstrainer. Het schermt toont de tijd, afstand, calorie√ęn, snelheid en hartslag. De hartslag meet je met behulp van de contactsensoren in de handgrepen of via een borstband.

  699.00 Euro

  Ga naar Schwinn 510E Crosstrainer - Gratis trainingsschema