Duursport marathon sport accessoires met korting en voordeel : Peru Shirt Uit 2019-2020 - S

Peru Shirt Uit 2019-2020 - S

Sportartikelen > Lichaamssporten > Voetbal > Voetballen

Kit

Marathon

MEN

Verkrijgbaar in de kleuren : Rood

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Sportartikelen > Lichaamssporten > Voetbal > Voetballen
  Dit is het officiƫle Peru uitshirt voor volwassenen van Marathon. In dit voetbalshirt speelt het Peruviaanse elftal de uitwedstrijden gedurende 2019 en 2020. Het shirt van Peru is volledig rood en wordt ook dit jaar gekenmerkt door donkerdere kleur rood aan de onderkant van het shirt. Verder bevat het shirt een v-hals, welke een wit lijntje bevat. De naam van kledingsponsor Marathon prijkt op de rechter borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond van Peru. Dit shirt wordt onder andere gedragen door sterren als Farfan, Guerrero, Vargas, Cueva, Benavente en Carrillo.

  100% polyester. De Peru tenues zijn bovendien uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

  Bedrukking
  Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de Peru Fan Style bedrukking. Dit is niet de officiƫle bedrukking, maar in kleur, font en stijl identiek daaraan.

  79.95 Euro

  Ga naar Peru Shirt Uit 2019-2020 - S