Duursport marathon sport accessoires met korting en voordeel : Peru Shirt Thuis 2019-2020 - S

Peru Shirt Thuis 2019-2020 - S

Sportartikelen > Lichaamssporten > Voetbal > Voetballen

Kit

Marathon

MEN

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Sportartikelen > Lichaamssporten > Voetbal > Voetballen
  Dit is het officiƫle Peru thuisshirt van het merk Marathon. In dit voetbalshirt speelt Peru de Copa America 2019 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2020. Het Peru voetbalshirt heeft dit jaar een klassiek design. Het tenue is wit en wordt opnieuw gekenmerkt door de diagonale rode baan van de linker schouder naar de rechteronderkant van het tenue. Verder bevat het tenue een v-hals met gevouwen kraag. In de hals bevindt zich een taping in de kleuren van het voetbalshirt en de Peruviaanse vlag. De bies aan de onderkant van de mouwen is goud. Het logo van Marathon staat op de rechterborst en de andere borst bevat het embleem van de voetbalbond met twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar het winnen van de Copa America in 1939 en 1975. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt ook een goud logo van de voetbalbond. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Guerrero, Cueva, Farfan, Carrillo, Yotun en nog meer spelers.

  100% polyester. De Peru tenues zijn bovendien uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

  Bedrukking
  Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de Peru Fan Style bedrukking. Dit is niet de officiƫle bedrukking, maar in kleur, font en stijl identiek daaraan.

  84.95 Euro

  Ga naar Peru Shirt Thuis 2019-2020 - S