Duursport marathon sport accessoires met korting en voordeel : Flow Fitness Glider DCT250i Up Crosstrainer - Gratis trainingsschema

Flow Fitness Glider DCT250i Up Crosstrainer - Gratis trainingsschema

Fitnessapparatuur > Crosstrainer

Flow Fitness

Fitnessapparatuur > Crosstrainer
  De Flow Fitness Glider DCT 250i Up Crosstrainer is fitness met alle mogelijkheden van je laptop of smartphone. Deze crosstrainer heeft het iConsole, dat je via BlueTooth met je laptop of smartphone aan stuurt. En dat betekent dat je ook apps kunt gebruiken.

  De iRoute app stuurt je via google maps de hele wereld over. Kies je eigen route en je eigen favoriete omgeving of verken een geheel nieuwe omgeving. Maak je route visueel, en motiveer jezelf. Kinomap is een andere fitnessapp van iConsole. Deze app heeft een grote hoeveelheid trainingsvideo's waarin je jezelf voelt alsof je heel ergens anders bent. Hier zitten mooie landschappen tussen, maar ook echte sportwedstrijden. Heb je zin om de marathon van New York te lopen of de Tour de France te fietsen? Zet Kinomap aan en je zit midden in de actie.

  Ook zonder tablet of smartphone is de Flow Fitness DCT 250i Up een prima crosstrainer. Hij heeft 24 programma's, waaronder 3 hartslag gestuurde programma's, een doelhartslag programma, een constant wattage programma, een fitnesstest en een BMI test. En 16 verschillende weerstand niveau's om je eigen moeilijkheidsgraad te kiezen. Programma's en weerstanden selecteer je met een gemakkelijk scrollwheel bij het display.

  De Flow FitnessGlider DCT 250i Up kan overweg met deze apps:
  Iconsole+: maak je eigen routes op Google Maps en fiets door de omgeving met Google Streetview
  Kinomap: motiverende fietstochten op video. Beweeg je sneller, dan gaat de omgeving ook sneller. Kinomaps heeft een ruime keuze uit mooie omgevingen en sportieve wedstrijden.

  699.00 Euro

  Ga naar Flow Fitness Glider DCT250i Up Crosstrainer - Gratis trainingsschema